Od ilu lat jest Pani kelnerką?
Od czterech lat i co ciekawe swoją pracę w tym zawodzie zaczynałam w tym dworku. Kelnerką zostałam z przypadku, ale bardzo polubiłam to zajęcie.
To łatwa, czy trudna praca?
Praca nie jest łatwą, bo trzeba być w każdym calu perfekcjonistą w niej. Bo klienci mają określone wymagania. Ale z drugiej strony daje ona ogromną satysfakcję. Cenię sobie w niej kontakt z drugim człowiekiem. Podstawą w niej jest bycie miłą. Czasami bywa tak, że zdarzają się kłopotliwi klienci, ale jest to bardzo rzadko.
Jak Pani najchętniej spędza wolny czas?
Z dziećmi w domu.
Dziękuję za rozmowę
Magdalena Adach - Dworek Golikowo w Rzyszczewie (kelnerds.5) SMS pod nr 72355 o treści kelnerds.5
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?