Menu:
PRZYSTAWKA – Paweł Chomentowski:
Pate | kwiat czarnego bzu | wiśnia | rabarbar | chałka
ZUPA – Mariusz Kucharczak:
Consommé z kaczki | kacze żółtko | korzeń pietruszki | zioła
DANIE GŁÓWNE I – Paweł Chomentowski:
Udo konfitowane | czernina | botwina | porzeczka | kluski
DANIE GŁÓWNE II – Mariusz Kucharczak:
Kacze serduszka | rokitnik | pieczywo korzenne | pieczone jabłko
DESER I – Justyna Pląskowska:
Migdały | czekolada | truskawka
DESER II – Justyna Pląskowska:
Agrest | biała czekolada | wata cukrowa
CENA KOLACJI – 139 zł za osobę
Rezerwacja miejsc i stolików:
telefon: +48 694 420 023, +48 71 322 60 88 / 99
e-mail: [email protected]
Ilość miejsc ograniczona!
Dlaczego pszczoły są ważne?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?